Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Снимка: Булфото, архив Бившият депутат Антон Тодоров написа в профила

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgСнимка: Булфото, архив Бившият депутат Антон Тодоров написа в профила
Коментари Харесай

Антон Тодоров, ГЕРБ: Борисов да се готви за 4-ти мандат. Всички, които правеха пари с Московията, ще са клиенти на Гешев

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Снимка: Булфото, списък

 

Бившият народен представител Антон Тодоров написа в профила си във фейсбук, че в случай че Борисов завоюва четвърти мандат, хората, които са правили милиарди като медиатори на руснаците, ще станат клиенти на Главния прокурор Иван Гешев.

Публикуваме поста му без редакторска интервенция: 

" Борисов да се готви за 4-ти мандат. Ако това стане всички видове и олигарси, които десетилетия наред правеха милиарди като медиатори или бяха купувани от Московията, би трябвало да станат клиенти на Гешев.

Българска телеграфна агенция: " Газпром " се готви да преразгледа ценовата формула за България,
като природният газ за страната може да ПОЕВТИНЕЕ с над 50 %, написа в. " Комерсант "

" Газпром " се готви да преразгледа ценовите параметри на контракта за доставка на газ в България, написа през днешния ден в. " Комерсант ".

По данни на съветския стопански ежедневник газът може да бъде " отвързан " от петрола и вместо това цената му да се индексира по модела на западноевропейските хъбове.

Според оценки на анализатори е допустимо цената на съветския газ за България да бъде намалена с над 50 % до 140 $ за 1000 кубични метра.

На " Газпром " във всички случаи ще му се наложи да преразгледа формулата на установяване на цената на газа поради отговорностите си пред Европейската комисия в границите на уреждането на антимонополното следствие. Освен това, България от есента ще може да получава газ от Азербайджан, а също по този начин и полутечен природен газ от международния пазар, отбелязва " Комерсант ".

Руският вестник се базира на източници, осведомени с хода на договарянията. Според тях " Газпром износ " може да промени формулата на ценообразуването в дълготрайния контракт за доставка на газ с " Булгаргаз ". Във вторник българската държавна компания заяви, че се надява да завърши до края на този месец договарянията с " Газпром износ ", което ще разреши доста намаление на цената на газа за България, напомня " Комерсант ".

Източниците на съветския ежедневник удостоверили, че договарянията са в напреднал стадий. От " Газпром износ " отказали коментар по тематиката.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР